06-15074183 dagmar@helder73.nl

HR en Organisatie advies

Benut de potentie en versterk het resultaat van jouw organisatie

Jouw organisatie en haar omgeving is volop in beweging. Er wordt een stevig beroep gedaan op leidinggevenden en medewerkers om zich verder te ontwikkelen en te presteren. Je hebt behoefte aan een ervaren en kritische gesprekspartner op gebied van HR en organisatie. Een HR&O professional die met je meedenkt en je professioneel adviseert op welke wijze je een volgende stap zet in de professionalisering van HR en de ontwikkeling van jouw organisatie. Of juist een stevige HR basis neerzet in jouw groeiende organisatie. De HR en organisatievraagstukken of HR projecten binnen jouw organisatie voortvarend oppakt en resultaten boekt in samenwerking met het management.

klantvraag centraal

HELDER|73 vraagt door en adviseert op basis van een grondige analyse. Zodat haar advies ook aansluit bij de situatie binnen jouw organisatie en de uitdagingen die er spelen. En uiteraard pakt HELDER|73 de uitvoering en implementatie van de adviezen graag op, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Hiertoe stelt zij altijd een concreet plan van aanpak of projectplan op. Zodat alle betrokkenen weten wat er wordt verwacht en afspraken helder zijn. Professioneel, resultaatgericht en op maat.

Doelgroep

HELDER|73 werkt voor zowel grote (internationale) organisaties als kleinere organisaties die een sterke groei doormaken. Haar ervaring kenmerkt zich door grote diversiteit in branches en in HR en organisatievraagstukken.

Branches: financiële dienstverlening, intermediairs, consultancy, retail, productie, fmcg, toerisme, onderwijs, non profit en semi-overheid.

specifieke expertise

HELDER|73 heeft expertise in huis op gebied van HR professionalisering en optimalisatie, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, performance management, talentontwikkeling, organisatieontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap, functie- en loongebouw, individuele – en teamontwikkeling.

Verschillende HR en organisatie oplossingen gericht op het benutten van de potentie en versterken van resultaten van jouw organisatie en jouw mensen.
Professioneel, resultaatgericht en op maat.

Quickscan

De benodigde HR basis voor jouw organisatie in beeld.

Sterke basis

De HR basis voor jouw groeiende organisatie.

Professionalisering

HR ondersteunt de ambities van jouw organisatie.

Project

HR project en organisatieverandering succesvol gerealiseerd.

Afgelopen jaar heb ik met Dagmar samengewerkt om ons HR systeem naar een hoger niveau te tillen. Buiten haar ruime inhoudelijke HR kennis, is Dagmar iemand van duidelijke communicatie, hands-on mentaliteit, rust en integriteit, kortom een echte professional die haar vak verstaat en waarmee heel fijn samen te werken is. Ze geeft gevraagd en ongevraagd haar mening en advies, een waardevolle toevoeging aan ons team.

Dion Besselink

Owner/Director, Code Product Solutions

Weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?