06-15074183 dagmar@helder73.nl

Individuele – en teamontwikkeling

Haal het beste uit je medewerkers, je team en daarmee uit jouw organisatie

Medewerkers, leidinggevenden en teams binnen jouw organisatie spelen een belangrijke rol in het realiseren van de organisatiedoelen. De omgeving verandert continu en in een hoog tempo. Doorontwikkeling en prestatieverbetering zijn aan de orde van de dag. Veelal kennen organisaties diverse instrumenten die ontwikkeling faciliteren en de prestaties van een individu of team ondersteunen. Soms is extra begeleiding in de vorm van professionele begeleiding nodig of sluit het beter aan bij de behoefte van een individu of team. HELDER|73 heeft ervaring in zowel individuele – als teamontwikkeling vanuit een stevig fundament van een professionele coachopleiding (NOBCO en ST!R geaccrediteerd). Daarnaast stelt HELDER|73 ook teamsessies op maat samen.

Drijfveer en kernkwaliteit

HELDER|73 werkt in haar individuele – en teambegeleiding onder meer vanuit de theorie van Clare Graves (drijfveren), David McClelland (ijsberg-model) en Daniel Ofman (kernkwadranten) en maakt hierbij gebruik van de drijfverenscan van Intodrives (gecertifeerd coach). Lees meer hierover >>

Resultaatgerichte aanpak

HELDER|73 staat voor een professionele en resultaatgerichte aanpak op maat. Ook in haar coaching en training. Dit betekent meestal een kort en krachtig traject met een helder doel en duidelijke afspraken. Een combinatie van individuele gesprekken of teamsessies en opdrachten. Op deze wijze worden je medewerkers of je team in beweging gezet en ondersteund bij het realiseren van de gewenste ontwikkeling en het beoogde resultaat. HELDER|73 richt zich in de individuele – en teamontwikkeling op gedrag, drijfveren, kernkwaliteiten, specifieke competenties, (persoonlijk) leiderschap en loopbaan in de zakelijke context.

Verschillende oplossingen in professionele begeleiding gericht op het ontwikkelen en versterken van jouw team en jouw mensen.

Individuele Ontwikkeling

Jouw ontwikkelvraag, gedragsverandering, loopbaanvraag, reflectiemoment, vitaliteit.

Teamontwikkeling

Jullie samenwerking en interactie, performanceverbetering en cultuurverandering.

Training

Drijfveren, kernkwaliteiten, competenties, communicatie, feedforward en op maat.

Weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?