06-15074183 dagmar@helder73.nl

HELDER|73 focust zich op HR – en organisatie gerelateerde vraagstukken. Regelmatig ontstaat vanuit deze vraagstukken naast advisering tevens behoefte aan teamontwikkeling, bijvoorbeeld gericht op het versterken van communicatie, samenwerking en teamdynamiek.

Nu zo veel mogelijk thuiswerken de norm is, vraagt de maatwerk oplossing die HELDER|73 gewend is te bieden, uiteraard om een online aanpak. Met behulp van een online workspace heeft HELDER|73 inmiddels meerdere online teamsessies ontwikkeld. Een uitdagend proces en natuurlijk spannend hoe een online teamsessie wordt ontvangen; ervaren mensen een drempel om elkaar online aan te spreken op gedrag, is het haalbaar om met een groep te werken in een online workspace, etc.. De positieve reacties van medewerkers en leidinggevenden die inmiddels hebben deelgenomen zijn fantastisch om terug te krijgen. Interactief, fun en met resultaat!

Natuurlijk zijn er ook leermomenten en verbeterpunten. Daarmee wordt het online concept steeds sterker! Ontwikkeling is immers een ongoing proces.

Wil je meer weten over online teamonwikkeling en wat HELDER|73 voor jou, jouw team of jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op en laat je inspireren!