06-15074183 dagmar@helder73.nl

HELDER|73 richt zich op HR – en organisatievraagstukken. Vanuit verschillende vraagstukken ontstaan regelmatig hieraan gerelateerde individuele – en teamontwikkelvragen. Afhankelijk van de ontwikkelbehoefte en het beoogde resultaat maakt HELDER|73 een aanpak op maat voor het individu of het (management)team. 

Gedurende het afgelopen jaar werd thuiswerken de norm gezien de maatregelen door COVID-19. Gezien deze omstandigheden heeft HELDER|73 het initiatief genomen om een online concept voor individuele – en teamontwikkeling uit te werken. Immers ontwikkeling van medewerkers, leidinggevenden, teams en organisaties blijft van groot belang. Een andere vorm waarin mensen elkaar versterken en samen leren en ontwikkelen is echter wel noodzakelijk zodat ontwikkeling de juiste aandacht krijgt. HELDER|73 heeft gekozen voor een online workspace waarin teams samen actief werken aan het versterken van communicatie, samenwerking en teamdynamiek. Hiervoor zijn diverse oefeningen en opdrachten beschikbaar. 

In samenwerking met verschillende opdrachtgevers en samenwerkingspartners staat het online concept nu stevig én hebben inmiddels ruim 30 teamsessies plaatsgevonden! De mogelijkheden voor maatwerk naar behoefte van het individu, team of organisatie zijn oneindig. De evaluaties zijn erg positief: interactief, fun en met gedragen resultaat. Natuurlijk blijft HELDER|73 het online concept steeds verder verfijnen en aanscherpen, ook hierin is ontwikkeling ongoing.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou, jouw mensen, team of organisatie? Neem vrijblijvend contact op!